Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

FÁBÓL KÉSZÜLT NAPSZEMÜVEG KÉSZÍTÉSE

A napszemüveg mindig tökéletes módszer a stílusérzet és az általános személyiség bemutatására. A fa napszemüveg lassan elkezdi népszerűségét az emberek körében, egyediségének és környezetbarát jellegének köszönhetően. Ezek a fából készült napszemüvegek szintén meglehetősen olcsók, mint a szokásos nagy hatótávolságú műanyag napszemüvegek, így mindenki lehetőséget kap a szemüveg viselésére. Ebben a bejegyzésben néhány egyszerű és értékes tippet adunk arról, hogyan lehet otthon készíteni a fa napszemüveget.

 

Meglehetősen könnyű fa napszemüveget készíteni, és nem kell sok erőfeszítést tennie ahhoz, hogy ezeket a megkülönböztető és vonzó napszemüveget elkészítse. Szüksége van odaadás és tanulási hajlandóság. Kövesse ezeket az alábbiakban említett egyszerű lépéseket, és készíthet nagyszerű fa napszemüveget, amelyet választott. A barátaid biztosan értékelni fogják erőfeszítéseidet.

 

A fából készült szemüveg készítésének eljárása

 

1. Mindenekelőtt a CAD programozást kell felhasználnia a napszemüveg árnyalatainak ábrázolására. Ezeknek meg kell felelniük a megszerzett központi pontoknak, tehát az elrendezésnek valóban pontosnak kell lennie. A fókuszpontok állapotát a termékre cserélheti, ha ceruzával követi őket, majd készít egy fényképet, vagy tartja őket a számítógép képernyőjén. Minél laposabbak a fókuszpontok, annál kevésbé lesz igény velük együttmûködni.

 

2. Most cserélje ki CAD terveit fara mechanikus ceruzával. Összesen hat bit fa lesz szüksége. Négy darabot fognak használni a szentélyekhez az alapelv mindkét oldalán; két azonos fajta lesz kiragasztva, hogy a bal és a jobb templomok legyenek. További két darabot rögzítenek a ház alakításához.

 

3. Használja a szalagfűrészt, hogy a megfelelő méretre vágja a fát. Használhat egy opcionális készüléket is, például lézervágót, vagy kézzel vághatja ki a darabokat. A legjobb keményfa, mint tölgy vagy dió. Ha kész, akkor használja a csiszolópapírt a fa simításához.

 

4. Ragassza össze az elválaszthatatlan fajtákat együtt. Ennek három figyelemre méltó darabot kell adnia neked: a bal és a jobb templom és az elsődleges él.

 

5. Alternatív megoldásként orrdarabot is készíthet a szemüvegekhez, ezáltal könnyebben viselhetők. Az orrdarabot megtervezheti és fáról készítheti, hasonlóan a többi alkatrészhez, és csiszolja le az esetleges durva élek törlésére. Jobb eredményeket érhet el, ha vázolja az orrdarab alakját és méretét, hogy illeszkedjen az adott orrodhoz. Használjon fapasztát vagy epoxidot az orrdarab csatlakoztatásához az elsődleges élhez.

 

6. Helyezze fel a bal és a jobb oldali templomokat az alapházra a zsanérok segítségével. A régi szemüvegek vagy árnyalatok kombinációjából árnyalatokat kaphat árnyalataihoz . Csináljon egy kis nyílást a templomdarabokban, szem előtt tartva a végcélt, hogy megfeleljen a forgócsapoknak. Helyezze a zsanérokat ezekbe a résekbe, és paszta segítségével rögzítse azokat a szentélydarabokhoz. Ezen a ponton rögzítse a csuklópánt másik darabját az alapelemekhez.

 

7. Alternatív megoldásként az árnyalatokat kiegészítheti vagy újrafestheti anyagainak széles választékával, attól függően, hogy milyen megjelenésre van szüksége. A méhviasz, az olívaolaj és az ásványolaj csak néhány gondolat arról, hogy mit lehet felhasználni. Noha bonyolultnak tűnik, miután megismeri ezt a folyamatot, elkezdi megismerni. Kreatív elméi szerint kísérletezhet más egyedi formával és mérettel is. Ez minden bizonnyal nagyszerű kezdés, ha szereti a famegmunkálást.

 

Tudnivalók a polarizált lencsékről

 

A polarizált napszemüveg képes csökkenteni a vakító fény és a napsugárzás mértékét napos környezetben, míg a nem polarizált napszemüveg nem.

 

A polarizált napszemüveg polarizált lencséket tartalmaz. Ezeket a lencséket egy speciális bevonattal kezelik, amely fokozottabb elmosódás és köd elleni védelmet nyújt, és a napfény látása tisztább, mint valaha. Ebben a bevonatban történik a varázslat, és elősegíti, hogy a polarizált szemüveg a lencsetípus elsődleges választása legyen a járművezetők, túrázók és sportolók számára.

 

A polarizált lencsék vízszintes helyzetben kiszűrik a fényt. Noha a fény természetesen eltérő irányban fordulhat elő, a vízszintes fény különösen problematikus, mivel a tükröződés felületétől tükröződik. Ez a vakító fény a észrevétlen vagy ingerlőtől a vakításig terjedhet és veszélyes lehet, a helyzetétől és a szem érzékenységétől függően. Ha érzékeny szemmel vagy nehéz helyzetbe kerül, akkor láthatja, miért válhatna szükségessé a polarizált napszemüveg. Mint a nem polarizált napszemüveg, továbbra is megvédik a szemét erős fénytől, káros UVA és UVB fénytől, de kiegészítő bónuszként nem kapja meg a vakító fényt, amely a szokásos napszemüvegekkel járhat.

 

Annak eldöntése érdekében, hogy a napszemüveg polarizálódik-e vagy sem, csak annyit kell tennie, hogy viselje őket a gyors, napos próbafutáshoz! Fontolja meg ezt: Ha látja a napot vagy a távoli dolgokat egy fényesen megvilágított területen, mit lát? Ha látása nem homályos vagy foltos, amikor a napot nézi, akkor valószínűleg polarizált lencsékkel felszerelt napszemüveget visel.

 

A nem polarizált lencsék csökkentik mindenféle fényerőt. Ily módon megkönnyítik számunkra az erős fényben történő látást, de nem tesznek semmit a tapasztalható tükröződés elősegítésére. Alapvetően csak csökkentik a szembe jutó fény mennyiségét, ami egyértelműen hasznos, de lehet, hogy nem tökéletes megoldás az Ön konkrét napvédő bánásmódjaira. Ha a kedvenc napsütésed párja csökkentette a rettegett napfényt, de még mindig nem vagy elégedett, akkor érdemes befektetnie az első polarizált napszemüvegbe.

 

A polarizált napszemüveg hátrányai

 

A polarizált lencsék úgy tűnhetnek, mint a válasz, amelyet kerestek, de legyünk valósak, nem minden áll mindig úgy, mint amilyennek látszik. Az egyik kérdés az, hogy szeretett digitális eszközeink nehezebben láthatók a polarizált lencséken keresztül. Whomp. Valódi figyelmeztetés - előfordulhat, hogy nem látja magát a polarizált lencsékkel ellátott önmagáról, tehát ezt figyelembe kell venni. Nem tudom elképzelni, hogy nézegetés közben néz tévét, de ha igen, bármilyen digitális, LED vagy LCD eszköz is nehezebb lesz megnézni. A pilótákat ténylegesen visszatartják a polarizált napszemüveg viselése repülésekor, mert nehezebb elolvasni a vezérlőpanelt. Ráadásul a vakító fény csökkentése megnehezítheti a fényvisszaverődő felületek közötti különbségtételt. Nem nagy ügy, ha autóval vagy távol tartózkodsz, de ha síelő vagy, akkor tudni fogod, hogy a hó látása rendkívül fontos. A síelőknek képesnek kell lenniük megmondani a különbséget a típusok, a hó és a jég, stb között, ami a polarizált szemüveg esetében nehezebb. Ha valamikor hamarosan elindul a lejtőn, hagyja polarizált napszemüvegét a faházában, és vegye fel őket, hogy síeljen. Senki sem akarja, hogy biztonságos legyen a hóban!