Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

Fa Karórák

Ahhoz, hogy megfelelő karórával tudjuk megajándékozni szeretett férfi társunkat, néhány fontos szempontot figyelembe kell vennünk. Alapvetően a férfiak fogékonyabbak a modern technológiára, nagyobb figyelmet szentelnek az újdonságokra, dolgok működésére.

 

A férfiak gyakorlati okokból hordanak fa karórákat, tehát a választás során ügyeljünk arra, hogy az öltözködésükhöz legjobban illő darabot válasszuk.

 

A klasszikus fémszíjas, bőrszíjas óráktól a fából készült órákig számos különböző stílusban és funkcióban készülnek.

 

Összegyűjtöttünk pár elegáns Fa karórát pár soros leírással:

 

Diego Ontano Fa karóra

Diego Ontano Fa Karóra

A formabontó fémszíj a fa óratokhoz és a ragyogó, köves díszítés önmagában is eléggé mutatós, az arany számlap pedig csak még tovább fokozza a prémium hatást. Természetes, könnyed darab mely hozzá illő öltözettel divatos viseletet eredményez.

 Lorenzo Argento Fa Karóra

Lorenzo Argento Fa Karóra

 Fa óratok, elegáns fa szíj, ezüst óralapal visszafogott, de vonzó ékszer. Látványos kronográffal, Zafír kristályüveggel, divatóra dolgos hétköznapokra.

 Filippo Mirino Fa Karóra

Filippo Mirino Fa Karóra

Nem mehetünk el szó nélkül a különleges kidolgozott, ám kissé merész kivitelezésű szögletes óránk mellett sem.  Fa és rozsdamentes acélból készült dekoratív óraszíj, fa óratok, extravagáns külső. Egyben hangulatos, és vidám megjelenést biztosít. Elbűvölő eredményt és elismerő pillantásokat varázsol a karodon.

Messziről felismerhető, egyedi darabok, melyek viselőjük helyett beszélnek. Az összes modell fából, kézzel készített, zafir kristályüveges, japán óraszerkezetes kiváló minőségű termék, különleges fa dobozokba csomagolva itt megvásárolhatod.

 

A Fa Karórák jellemzői:
 

A fából készült karóra teljesen egyedi.

Nincs két egyforma mintázatu fa karóra.

Senki más, akivel találkozol, soha nem lesz azonos a sajátoddal.

Akár a legkedveltebb megjelenésű, akár formális vagy alkalmi és természetes, a megfelelő színtónusú fa karóra  megfelelően tökéletesíti az összes ruhát a megfelelő öltözködéshez.

A kézművesek a legjobb fa órákat hozzák létre allergiamentes és nem mérgező anyagokból. A fém allergia elszíneződhet a bőrön és súlyos irritációt vagy kiütést okozhat.

A férfiak és a nők egyaránt élvezhetik a vonzó ékszereket, fából készült órák formájában, gyönyörűen kialakított óraszíjakkal és hátlapokkal.

 

További érdekességeket olvashatsz karóráinkról a G-Portál blogunkon!