Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

Fa Karórák

Ahhoz, hogy megfelelő karórával tudjuk megajándékozni szeretett férfi társunkat, néhány fontos szempontot figyelembe kell vennünk. Alapvetően a férfiak fogékonyabbak a modern technológiára, nagyobb figyelmet szentelnek az újdonságokra, dolgok működésére.

 

A férfiak gyakorlati okokból hordanak fa karórákat, tehát a választás során ügyeljünk arra, hogy az öltözködésükhöz legjobban illő darabot válasszuk.

 

A klasszikus fémszíjas, bőrszíjas óráktól a fából készült órákig számos különböző stílusban és funkcióban készülnek.

 

Összegyűjtöttünk pár elegáns Fa karórát pár soros leírással:

 

Diego Ontano Fa karóra

Diego Ontano Fa Karóra

A formabontó fémszíj a fa óratokhoz és a ragyogó, köves díszítés önmagában is eléggé mutatós, az arany számlap pedig csak még tovább fokozza a prémium hatást. Természetes, könnyed darab mely hozzá illő öltözettel divatos viseletet eredményez.

 Lorenzo Argento Fa Karóra

Lorenzo Argento Fa Karóra

 Fa óratok, elegáns fa szíj, ezüst óralapal visszafogott, de vonzó ékszer. Látványos kronográffal, Zafír kristályüveggel, divatóra dolgos hétköznapokra.

 Filippo Mirino Fa Karóra

Filippo Mirino Fa Karóra

Nem mehetünk el szó nélkül a különleges kidolgozott, ám kissé merész kivitelezésű szögletes óránk mellett sem.  Fa és rozsdamentes acélból készült dekoratív óraszíj, fa óratok, extravagáns külső. Egyben hangulatos, és vidám megjelenést biztosít. Elbűvölő eredményt és elismerő pillantásokat varázsol a karodon.

Messziről felismerhető, egyedi darabok, melyek viselőjük helyett beszélnek. Az összes modell fából, kézzel készített, zafir kristályüveges, japán óraszerkezetes kiváló minőségű termék, különleges fa dobozokba csomagolva itt megvásárolhatod.

 

A Fa Karórák jellemzői:
 

A fából készült karóra teljesen egyedi.

Nincs két egyforma mintázatu fa karóra.

Senki más, akivel találkozol, soha nem lesz azonos a sajátoddal.

Akár a legkedveltebb megjelenésű, akár formális vagy alkalmi és természetes, a megfelelő színtónusú fa karóra  megfelelően tökéletesíti az összes ruhát a megfelelő öltözködéshez.

A kézművesek a legjobb fa órákat hozzák létre allergiamentes és nem mérgező anyagokból. A fém allergia elszíneződhet a bőrön és súlyos irritációt vagy kiütést okozhat.

A férfiak és a nők egyaránt élvezhetik a vonzó ékszereket, fából készült órák formájában, gyönyörűen kialakított óraszíjakkal és hátlapokkal.

 

Quartz vagy automata óraszerkezet?

 

A Quartz vs automatic a megfelelő platformot kínálja a kvarcórák és az automatikus órák közötti különbség megállapításához.

 

Quartz óra működése:

 

A kvarcórák működési módja bonyolultnak tűnhet. Ezt a folyamatot azonban körülbelül három lépésre egyszerűsítettem. Bár a folyamatban bonyolult lépések is bevonhatók, az alábbiak a legfontosabbak az Ön számára. A kvarcórák működése azzal kezdődik, hogy az óra elem továbbítja az energiát a mikrochip áramköréhez . A mikrochip miatt a kvarckristály oszcillál vagy rezg. Úgy tervezték, hogy úgy néz ki, mint egy hangolóvilla, és állítólag másodpercenként kb. 32768-szor rezeg. A mikrochip áramkör másodpercenként egyszer fellépő rezgéseket vagy rezgéseket szabályos elektromos impulzusokká alakítja. Az elektromos impulzusok ezután egy kicsit elektromos léptetőmotorot hajtanak meg, amely az elektromos energiát automatikus energiává változtatja. Az elektromos léptetőmotor ezután néhány olyan sebességfokozatot forgat, amelyek az órák kezét az óra felületének söpörésére késztetik. Egyszerűen fogalmazva: ezek a kevés és pontos lépés, amelyen keresztül a kvarcmozgás működik az idő megtartása érdekében.

 

Automata óraszerkezet működése:

 

A következő négy lépés elmagyarázza, hogyan működik az automatikus órájának négy része az óra mozgásának fenntartása érdekében. Az automatikus órákat a hálózati rugó hajtja, amely energiát nyer a kezed mozgásáról az aktivitás során . A rugó által létrehozott erő egy fogaskerék-sorozat révén kerül továbbításra a kerékmozgatás érdekében, amelynek állandó sebességgel rezgőnek kell lennie. A menekülés, amely egy olyan mechanizmus, amely lehetővé teszi a kerék vonatának előrehaladását a kerék minden egyes lengésével, elengedi az órát, hogy az órája kezét állandó sebességgel mozgassa előre. Az oszcillátor felelős az idő fenntartásáért, előre-hátra mozogva állandó intervallumokban, az úgynevezett ritmust.

 

További érdekességeket olvashatsz karóráinkról a G-Portál blogunkon!