Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

 

Ultrahangos Aroma Diffúzorok tulajdonságai

 

Mivel az Elektromos Aroma Diffúzorok manapság nagyon elterjedtek ezért nagyon nehéz a választás, hogy melyik készüléket is vásároljuk meg. Válassz formatervezés, dizájn alapján ha szobád dísze ként szeretnéd használni. Mivel ezek a készülékek a lakásod díszítőelemeként is funkcionálnak, így lakberendezési eszközként hozzájárulnak a szobád szépségéhez is. A mai gyors tempójú és stresszes világban sokan kereshetnek belső békét, javíthatják egészségünket, nyugodtabb alvást érhetnek el, vagy egyszerűen csak édes illatú illatot adnak otthonunkhoz. Ez a diffúzor a vizet és az illóolajokat egyesíti ultrahangos rezgések létrehozásával. Ezek a rezgések ezután hideg, száraz köd formájában felszabadítják az illóolaj-molekulákat a levegőbe. Az aroma diffúzor folyamatos ködöt szabadít fel, amíg a víz el nem fogy a tartályból. Az ilyen típusú diffúzor különböző színekben és stílusokban kapható, és általában tartalmaz egy beépített időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy tudjuk szabályozni a párásítási idejét és az autómatikus lekapcsolást. Mivel a növények gyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek, az otthoni vagy munkahelyi illóolaj párologtatás végtelen lehetőségeket teremt a szellemi és fizikai jólét, valamint a környezet javítására.

 

Aroma diffúzor véleményekről olvashatsz az alábbi cikkünkben:

Aroma Diffúzor, Ultrahangos Párásító vélemények

 

Ha minimál stílusú lakásba szeretnéd használni akkor válassz az alábbi készülékeink közül:

Ajánlataink: Nárcisz, Liliom, Dália, Jácint Aroma Diffúzorok.

 

Nem akarsz bajlódni az állandó vízhiánnyal?
Az alábbi készülékeink 400ml-es tartálykapacitásuknak köszönhetően, akár 6-8 órán keresztül is képesek párologtatni.

Varázsolj megnyugtató légkört lakásodba a következő készülékeinkkel: Jácint, Dália, Nárcisz, Liliom, Írisz, Ibolya Aroma Diffúzorok.

 

Esetleg szeretnéd magaddal vinni akár egy üzleti útra a készüléked?
A felsorolt Diffúzorjaink egyszerűen, usb-re csatlakoztatva üzemeltethetők. Akár powerbankról illetve laptopról üzemeltetve is használható.

Vegyél egy mély levegőt, és éld át az álmaid az USB-s készülékeinkkel: Mars, Vénusz, Dió, Kókusz, Plútó, Jupiter Aroma Diffúzorok.

 

Zavar a ventillátor zúgása és teljes csendet szeretnél?
Az alábbi készülékeink csak porlasztó membránnal rendelkeznek. Működésük teljesen hangtalan.

Tedd kellemessé az estét egy csodás illattal a következő készülékekkelMars, Vénusz, Dió, Kókusz, Plútó, Jupiter Aroma Diffúzorok.

 

Szeretnél hangulatos világítást varázsolni a szobádba?

Válassz az alábbi választahó 7 színű LED világítással rendelkező készülékeink közül:

Füstöld ki otthonról a negatív energiákat, használj: Jácint, Dália, Nárcisz, Liliom, Írisz, Ibolya Aroma Diffúzorokat

 

Használj Aroma Diffúzor készüléket, ha túl száraz a levegő a lakásodban!

 

A nappali helyiségek optimális páratartalma mindazok számára, akik bent vannak, életképességet és egészséget biztosítanak. Ezenkívül megvédi az építőanyagot és a bútorokat. A helyiség levegő páratartalmát számos tényező befolyásolja.

A legtöbb nappali szoba relatív páratartalma 40-60% legyen. De miért? Az optimális tartományba eső nedvességértékek fontosak, mivel az emberi szervezet szenvedhet eltérő értékektől. Az alacsony páratartalom növeli a fertőzés kockázatát. Megszárítja a test immunrendszeréhez tartozó nyálkahártyákat. Hasonlóképpen, a bőr vagy a szem túl kiszáradhat, ami bőrpírhoz és viszketéshez vezethet. Másrészről, a helyiség levegőjének túl sok nedvessége elősegíti a penészképződést, ezáltal az öntőformák spórái az egészséget is veszélyeztethetik. A túl magas páratartalom a bútorokat és a fapadlókat is károsíthatja, és a viszonylag magas szobahőmérsékleten együtt ronthatja a teljesítményt.

 

A szoba alacsony páratartalma nemcsak a jólétét befolyásolja. Gyakran fizikai panaszok is előfordulnak. Ezek lehetnek például:

  • kiszáradt nyálkahártyák és nyelési nehézségek
  • Felső légúti fertőzések
  • fokozott vakító érzékenység és égő szemek
  • száraz bőr

Ezért fontos, hogy mindig ügyeljen az optimális páratartalomra. Ha ezek nincsenek az optimális tartományban, és túl alacsonyak, akkor lépéseket kell tennie a páratartalom növelésére.

 

Az optimális páratartalmat párásító is létrehozhatja. Ezt vízzel megtöltjük és melegítjük. A víz elpárolog, és a helyiségbe engedi.

 

Párásítás gyerekeknél

 

A gyerekszoba páratartalmát ideálisnak tartják 40–60% között. A téli hónapokban ez kissé 30% alá esik. A gyermekek légzőrendszere sokkal gyorsabb és irritáltabb, mint felnőtteknél, ezért sokkal hosszabb ideig is küzdeniük kell a köhögéssel.

Bár a különféle gyógyszerek enyhítik a köhögést, az orvosok mindig azt tanácsolják a szülőknek, hogy biztosítsanak megfelelő beltéri páratartalmat. Ez különösképpen az óvodára vonatkozik. Mivel a legtöbb esetben a kicsiknek, különösen éjszaka, erős köhögési rohamaik vannak. A száraz levegő miatt a kórokozók gyorsabban jutnak a légzőrendszerbe, és a nyálkahártyák duzzadnak, így a köhögés mellett a gyermekeknek égő szemmel kell küzdeniük. Összességében a túl alacsony páratartalom negatív hatással van a gyermekek jólétére. A nedves ruhanemű a radiátor felett növeli a páratartalmat.

Egy másik lehetőség, amely sokkal kényelmesebb és praktikusabb, a párásító. Az gyerekszoba párásítója csökkenti a hideg kockázatát, és hozzájárul a gyermekek egészségének fenntartásához. Ügyelni kell azonban arra, hogy a kiválasztott párásító alkalmas legyen gyermekek számára.

 

Ha eddig nem szántad rá magad Aroma Diffúzorjaink megvásárlására, most eljött a te időd! 

A relaxáció segít, hogy önmagad légy. Éld az álmaid, ne csak álmodj róluk!

Dália Aroma Diffúzor, Nárcisz Aroma Diffúzor

Iringó Aroma Diffúzor, Írisz Aroma Diffúzor